Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Idag 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Söndag Sön 29 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb

Tobias Ekberg förstärker Leksands IF

13 oktober 2021 17:10
Herrlaget

Leksands IF stärker upp backsidan genom att värva LIF-bekantingen Tobias Ekberg, som närmast kommer från spel i Djurgården.
– I Tobias får vi en spelande back med bra rörlighet och skridskoåkning, säger General Manager Thomas Johansson.


Den 27-årige backen Tobias Ekberg, som har Töreboda HF som moderklubb, har representerat Leksands IF även tidigare i karriären, då han spelat juniorhockey i föreningen mellan säsongen 2010/2011 – 2013/2014.
Därefter har Ekberg hunnit med spel i HockeyEttan (Borlänge HF, Mariestad BoIS och Östersunds IK), HockeyAllsvenskan (IK Oskarshamn och IK Pantern) samt SHL (Malmö Redhawks och Djurgårdens IF). Den gångna säsongen noterades Ekberg för 15 poäng (4+11) på 50 grundseriematcher i DIF-tröjan.

Thomas Johansson, GM
– Härligt att Tobias kommer tillbaka till Leksand. I Tobias får vi en spelande back med bra rörlighet och skridskoåkning. Han kommer att passa bra in i vårt sätt att spela, och framförallt hjälpa oss i vårt spel bakifrån. Det känns skönt att vi breddar vår backsida som har varit hårt drabbad av skador. Vi jobbar på att få Tobias spelklar så fort som möjligt.

Tobias Ekberg
– Jag har alltid haft som mål att någon gång komma tillbaka till Leksands IF igen, och det känns verkligen jättebra att det blir av nu. Jag har jättefina minnen från min tid i Leksand, och det finns många bekanta ansikten kvar i föreningen än i dag, så jag ser väldigt mycket fram emot att träffa alla - både gamla och nya. Jag skulle beskriva mig själv som en stabil tvåvägsback och hoppas att jag kommer att stå för ett lugn och vara en trygghet på isen. Att komma tillbaka till Leksands IF känns inspirerande, jättekul och helt rätt, nu kör vi!

Kontraktet med Tobias Ekberg sträcker sig över nuvarande och kommande säsong, alltså till och med säsongen 2022/2023.