Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Idag 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Leksand
LIF

Säsongen över efter 0-2 i matcher

16 mars 2022 21:23
Damlaget

Brynäs vann onsdagskvällens drabbning med 8-0 och därmed kvartsfinalserien med 2-0 i matcher. För Leksands del är säsongen över.
– Vi brister på många ställen idag och det kändes ganska tidigt att det här inte skulle gå vägen, konstaterar LIF-tränaren Alexander Bröms.


Vad tycker du främst blir avgörande i den här kvartsfinalserien?
– Brynäs är ett otroligt bra lag och vi visste att för att kunna rubba dem skulle vi behöva göra två i princip felfria matcher... Vi skulle också behöva jobba hårdare än dem, och det tycker jag tyvärr inte att vi gör. Det var inget snack om saken i dag... Kanske är det så att vi saknar en del slutspelsrutin och erfarenhet av att spela så här viktiga matcher, menar Bröms, vars lag efter 39 poäng på 36 matcher knep den sista slutspelsplatsen.
En plats som säkrades först i näst sista omgången.
– Det var å andra sidan riktigt starkt av oss att reda ut det pressade läget och undvika kvalet. Säsongen hade kunnat få ett betydligt jobbigare avslut, men samtidigt, visst är det ändå en besvikelse att säsongen tar slut på det här sättet.

Din första analys av säsongen i sin helhet?
– Vi får så klart sätta oss ned och göra en grundlig analys senare, men det jag kan säga just nu är att vi inte riktigt har haft den utveckling som vi hade hoppats på. Vi har inte lyckats bygga det självförtroende eller den stabilitet som vi hade önskat, och även om vi har spelat otroligt bra i perioder har vi aldrig fått till den där jämnheten som vi skulle ha behövt över tid. Det har tagit lite för lång till för oss att sätta ett bra grundspel, och alla de här bitarna är såklart saker som vi tar med oss och jobbar med inför kommande säsong.

Vad väntar närmast?
– Vi kommer att utvärdera säsongen som har varit och börja med förberedelserna inför kommande säsong. Och så ska vi unna oss någon form av trevlig avslutning också. Även om säsongen inte slutade som vi hade hoppats på, har vi ändå kämpat och slitit en hel säsong tillsammans, och förtjänar en fin avslutning tycker jag.

Vad är du mest nöjd med efter denna säsong?
– Jag tror att vi måste påminna oss om att det här bara är början på en långsiktig satsning. Sett till föregående säsong var denna säsong helt klart ett fall framåt, och allt som vi har varit med om i år blir nyttiga erfarenheter att ta med oss till kommande säsonger.

Vilket lag vinner årets SM-guld?
– Brynäs.