• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 6 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

August Berg skriver nytt 2-årsavtal

9 februari 2019 13:45
Herrlaget

Leksands IF och August Berg har idag kommit överens om att förlänga kontraktet för den unge backen. Det nya kontraktet sträcker sig över de kommande två säsongerna.


August Berg (född -99) kom till Leksand inför den innevarande säsongen från spel i AIK där han under fjolåret spelade i J20-laget. Tidigare har Berg även representerat Brynäs IF där han spelat i såväl J18 Allsvenskan som i J20 SuperElit. Berg, med stockholmsklubben Vallentuna BK som moderklubb, har tidigare i karriären även fått chansen att representera Sverige i såväl U17- som U18-landslaget.

Under årets säsong med Leksands IF har August Berg hittills spelat 16 matcher i HockeyAllsvenskan där han stått för ett assistpoäng, samt spelat 26 matcher i J20 SuperElit där han under dessa producerat 21 poäng (6+15). Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020/2021.

August Berg om att förlänga med Leksands IF:
-Jag tycker det är jättekul att få fortsatt förtroende i Leksands IF, och det är kul att ha fått chansen i a-laget här under säsongen. Det är speciellt att spela för en klubb som Leksands IF med så bra stöd. Det känns verkligen ärofyllt. Det är alltid kul att komma ner till hallen både på träningar och matcher när man vet att man har den uppbackningen.

Thomas Johansson om att förlänga med August Berg:
-Vi i Leksand är oerhört glada att August vill fortsätta hos oss. August är en back med stor potential och hans styrkor ligger i spelet med puck, blicken för spelet och viljan att komma till skott. Dessutom är August oerhört ambitiös gällande sin utveckling.