Biljetter till LIF-dagen
Publicerad: 2021-06-11
Nyhet
Lördagen den 3 juli har Leksands IF ett kanonerbjudande för dig som vill besöka Leksand Sommarland för en härlig heldag. Leksingar löser entré till parken för endast 175 kronor denna dag, och du kan boka din biljett redan nu.

Leksand Sommarland planerar för en härlig sommar 2021 där du kan besöka äventyrslandet under säkra former för att anvjuta en heldag med nära och kära. Parkens olika aktiviteter är utspridda över stora ytor, och man har från Sommarlands sida tagit beslutet att sätta en begränsning på maximalt 4000 besökare per dag, trots att kapaciteten normalt sett är över det dubbla. Detta för att garantera ett minnesvärt besök under säkra former för alla er som gästar äventyrslandet.

Lördagen den 3 juli har du som Leksands IF-supporter möjligheten att besöka Leksand Sommarland till ett kanonpris då entré för alla er vitblåa endast kostar 175 kronor per person under den dagen. Du som tidigare besökt LIF-dagen minns säkert aktiviteter såsom intervjuer och autografskrivning med spelare på plats. Detta kommer vi tyvärr inte att kunna genomföra 2021, men vi hoppas ändå att du som leksing kommer att trivas och få en kanondag på Leksand Sommarland.

Säkra din biljett här

Elin Broman
Stjärnlaget