Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 4 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Idag 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt

Uddamålsförlust mot Luleå

17 oktober 2019 21:22
Herrlaget

Kvällens bortamatch mot Luleå slutade 4-3 och första bortasegern får därmed vänta ännu ett tag.


Luleå öppnade matchen bäst och förde spelet i den första halvan av första perioden. Hemmalaget tog också ledningen knappt tio minuter in i numerärt underläge efter att ha förvaltat ett 2 mot 1-läge, men efter målet tog sig Leksand in i matchen. Med fyra minuter kvar till pausvila kom kvitteringen då Jonas Ahnelöv lade en mycket läcker pass till Marek Hrivik som snyggt skickade in 1-1 och ordnade ett jämnt resultat efter de första 20 minuterna.

Tre minuter in i den andra perioden återtog Luleå ledningen med ett stenhårt skott i krysset, men Thomas Valkvae Olsen kvitterade en minut senare efter att ha fått en fin pass från Mattias Ritola. Resterande del av mellanakten var jämn med chanser åt båda håll, och laget som tog tillvara på ett av sina lägen var Luleå som återigen tog ledningen i matchen och gjorde så att resultatet var 3-2 inför den avslutande perioden.

Leksand fick gå för att kvittera för tredje gången i matchen, och elva minuter in i tredje perioden kom också 3-3. Mattias Ritola hittade Jonas Ahnelöv med en perfekt passning som styrde in pucken mellan Joel Lassinanttis benskydd, men med drygt tre minuter kvar punkterade Luleå matchen då man kunde lägga in 4-3 i ett så gott som öppet mål. Leksand plockade sedan målvakten för att försöka få med sig en poäng hem, men återigen så slutade det med förlust.

Nu på lördag väntar hemmamatch då Djurgården kommer på besök.