Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Söndag Sön 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Bröderna Connolly och Eric Himelfarb klara för Leksands IF

23 april 2014 08:36

Leksands IF har idag skrivit kontrakt med Eric Himelfarb, 31, Jack Connolly, 24 och Chris Connolly 26 år. De amerikanska bröderna har aldrig tidigare spelat ihop men nu får de chansen tillsammans i Leksands IF.
– Jack har verkligen trivts i Sverige och jag längtar efter att få uppleva Leksand, säger Chris


Kanadensaren Eric Himelfarb, spelade senast i Linköpings HC där han gjorde 28 poäng (10 mål, 18 assist) på totalt 64 matcher. Eric kom till Sverige till säsongen 2010/2011.

Jack Connolly har precis avslutat finalspel med Färjestad. Den gångna säsongen stod han för 28 poäng (11 mål, 17 assist).

Chris Connolly ansluter till Leksand från Iserlohn Roosters i den högsta tyska hockeyligan (DEL). Han har tidigare spelat för Tappara, som tog silver i finska SM-liiga 2012/2013.

Bröderna vill spela ihop
Chris Connolly ser verkligen fram emot att för första gången få spela med sin bror Jack.
– Jagär väldigt förväntansfull över att få spela i Leksands IF med Jack nästa säsong. Vi är båda mycket tacksamma för att klubben ger oss den här möjligheten. Det har länge varit vår dröm att få spela tillsammans och nu får vi äntligen chansen. Jack har verkligen trivts i Sverige och jag längtar efter att få uppleva Leksand.

Jack Connolly om att komma till Leksand – Leksand är en anrik klubb och det skall bli kul att komma in i laget och hjälpa klubben skörda nya framgångar i SHL. Vi hade tuffa möten mot Leksand i vintras och jag tror laget kommer bli riktigt bra kommande säsong.

Sportchef Tommy Salo om Eric Himelfarb – Eric har varit i Sverige i tre år nu och har lärt sig hur svensk hockey fungerar. Jag tror att han kommer passa in bra i vår trupp och förvalta ett stort förtroende på ett bra sätt.

Salo om Jack och Chris Connolly
– De är två spelskickliga forwards som är bra med puck. De är snabba på skridskorna och har ett fint spelsinne. Precis som med Himelfarb ser jag här spelare som kommer få ett stort förtroende i vinter.