• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 6 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Elias Granath tillbaka i LIF

21 juni 2017 11:56
J18/J20

Nu är det klart hur tränarkonstellationerna för juniorlagen kommer att se ut denna säsong. När det gäller J18-laget kommer Patrik "Pata" Andersson även denna säsong att assisteras av Fredrik Näslund, men i J20 får huvudtränaren Jens Nielsen nytt sällskap i båset, då Elias Granath är klar som ny assisterande tränare.


– Fredrik och Pata gör sin andra säsong ihop i J18, och det var viktigt för oss att få lite kontinuitet i det arbetet. Fredrik är en jättebra kille, och väldigt uppskattad av killarna i laget, så vi är väldigt glada för att han stannar, säger Mikael Karlberg, sportsligt ansvarig i föreningen.

Tränardebut för Elias Granath

Elias Granath, 31, blir dock ett nytt tränarnamn i föreningen. Som spelare har Elias spenderat flertalet säsonger i Leksands IF, och representerat klubben under såväl juniortiden som i Allsvenskan och SHL (Elitserien).
Senare delen av spelarkarriären har Elias Granath, som numera är utbildad personlig tränare, tillbringat i Tyskland och Danmark, men har alltså nu lagt skridskorna på hyllan till förmån för tränarkarriären.
– Det känns jättebra att vi har fått in Elias i den rollen. Han är en väldigt bra person som killarna kommer att ha lätt för att ty sig till. Eftersom han var back när han spelade, och Jensa var forward, kommer deras kunskaper och infallsvinklar att komplettera varandra på ett bra sätt, förklarar Mikael Karlberg.

Elias Granath:
– Det känns jättekul att vara tillbaka, och jag känner mig väldigt inspirerad! Jag ser fram emot att få träffa gruppen, och hoppas naturligtvis att jag kommer att kunna bidra så mycket som möjligt för att utveckla truppen och spelarna ännu mer. Jag och Jens har ju spelat ihop, och känner varandra bra, så jag är säker på att vi kommer att jobba väldigt bra tillsammans.