• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 6 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

Sju spelare samt en tränare lämnar Leksands IF

9 april 2019 18:50
Herrlaget

Arbetet med att utvärdera den gångna säsongen genom individuella samtal påbörjades direkt under måndagen för Leksands IFs GM, Thomas Johansson. En del i de individuella samtalen är, lika självklart som det är tråkigt, att ge några av personerna beskedet att de inte får fortsätta SHL-resan med föreningen. Det står nu klart att åtta personer lämnar Leksands IF.


De sju spelarna som lämnar Leksands IF efter den färdigspelade säsongen är Mattias Nilsson, Wilde Bröms, Johan Porsberger, Hugo Enock, Kevin Schulze, Jonas Arntzen samt Lukas Enqvist. Dessutom står det klart att den assisterande tränaren Christer Olsson valt att avsluta sitt avtal med Leksands IF.

-Det är så klart tuffa besked att ge till spelarna, inte minst med tanke på den fantastiska resan vi gjort tillsammans. De är alla riktigt fina killar som varit starkt bidragande till framgången under säsongen, och både jag själv och vi som förening önskar dem all lycka i deras fortsatta utmaningar, säger Leksands IFs GM, Thomas Johansson.

-Vad gäller Christer Olsson hade han en klausul i sitt avtal där han hade rätt att bryta avtalet efter säsongen, och den har han valt att utnyttja. Även Christer har givetvis bidragit stort till vändningen vi gjorde sedan han kom in i ledarstaben kring a-laget, och vi önskar honom lycka till i hans fortsatta arbete, säger Thomas Johansson.

Vi kommer givetvis att följa upp med fler kommentarer och intervjuer i våra olika kanaler från föreningens sida.