Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Onsdag Ons 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov

Sju spelare samt en tränare lämnar Leksands IF

9 april 2019 18:50
Herrlaget

Arbetet med att utvärdera den gångna säsongen genom individuella samtal påbörjades direkt under måndagen för Leksands IFs GM, Thomas Johansson. En del i de individuella samtalen är, lika självklart som det är tråkigt, att ge några av personerna beskedet att de inte får fortsätta SHL-resan med föreningen. Det står nu klart att åtta personer lämnar Leksands IF.


De sju spelarna som lämnar Leksands IF efter den färdigspelade säsongen är Mattias Nilsson, Wilde Bröms, Johan Porsberger, Hugo Enock, Kevin Schulze, Jonas Arntzen samt Lukas Enqvist. Dessutom står det klart att den assisterande tränaren Christer Olsson valt att avsluta sitt avtal med Leksands IF.

-Det är så klart tuffa besked att ge till spelarna, inte minst med tanke på den fantastiska resan vi gjort tillsammans. De är alla riktigt fina killar som varit starkt bidragande till framgången under säsongen, och både jag själv och vi som förening önskar dem all lycka i deras fortsatta utmaningar, säger Leksands IFs GM, Thomas Johansson.

-Vad gäller Christer Olsson hade han en klausul i sitt avtal där han hade rätt att bryta avtalet efter säsongen, och den har han valt att utnyttja. Även Christer har givetvis bidragit stort till vändningen vi gjorde sedan han kom in i ledarstaben kring a-laget, och vi önskar honom lycka till i hans fortsatta arbete, säger Thomas Johansson.

Vi kommer givetvis att följa upp med fler kommentarer och intervjuer i våra olika kanaler från föreningens sida.