• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Patrik Norén opereras

16 januari 2017 15:18
herrlaget

Patrik Norén blir borta från spel i första hand fram till landslagsuppehållet i februari. Han har fått en inflammation i halsmandlarna och dessa måste tas bort. Operationen kommer att genomföras i Falun på fredag.


-Jag får inte träna två veckor efter operationen och hoppas kunna vara tillbaka igen direkt efter uppehållet, säger Norén till leksandsif.se

Hur upptäcktes inflammationen? -Jag har haft ont i halsen och känt mig förkyld under stora delar av hösten. Efter jul undersöktes jag. Nu har läkarna konstaterat att jag har blödningar i halsen och efter det fick jag reda på att det krävs en operation.

Nöjd med hösten

Trots detta något dystra besked ser Patrik både bakåt och framåt med en uppenbart positiv inställning. -Det har varit jättekul att komma tillbaka till Leksand. Varje match när man får testa sig på den här nivån är roligt. Jag tycker det har gått bra för mig personligen och att jag, tillsammans med laget har blivit bättre och bättre ju längre av säsongen som gått. Jag är övertygad om att vi kommer greja det här till slut, avslutar Patrik Norén.