• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov

Mattias Ritola på skadelistan

29 augusti 2018 09:20
Herrlaget

Mattias Ritola har saknats i träningsmatcherna så här långt under säsongen. Nu står det klart att han kommer att vara borta ytterligare en tid på grund av en underkroppsskada.


När de övriga spelarna var på väg ut på isen för ett träningspass under onsdagsmorgonen fanns Mattias Ritola kvar i omklädningsrummet tillsammans med det medicinska teamet. Anledningen till detta är att den Borlängebördige forwarden drabbats av en underkroppsskada.
-Ritola har dragit på sig en underkroppsskada och kommer att tvingas till rehabträning den närmsta tiden. Prognosen på när han kan vara tillbaka är ungefär 4-6 veckor, säger Martin Nyberg i det medicinska teamet på Leksands IF.

Skadan som tvingar Mattias Ritola till ett uppehåll från isträningen är nyuppkommen och har ingenting med tidigare skador att göra. Det är en bestämd Ritola som nu kommer att få fokusera på träningen utanför isen.
-Det var såklart tungt när jag fick det här beskedet. I mitt huvud nu däremot finns bara tanken att komma tillbaka ännu starkare efter skadeuppehållet. I en sådan här situation måste läkningen få ta den tid den behöver, jag kan inte hetsa fram något nu, säger Mattias Ritola.