Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Göteborgsveckan - Två toppmatcher för 250:-

6 december 2021 09:50
Biljett

I och med avancemanget till CHL-kvartsfinal kommer Leksand att ta emot Frölunda hemma i Tegera Arena två gånger under denna vecka, och vi har med andra ord en härlig Göteborgsvecka på hemmaplan att se fram emot.
Var med på hela hockeyfesten! Du som köper en biljett till CHL-matchen till ordinarie pris får köpa en biljett till SHL-matchen för halva priset.


Tisdagen den 7 december klockan 19.00 ställs Leksand och Frölunda mot varandra i Tegera Arena i den första CHL-kvartsfinalmatchen av två. Två dagar senare, torsdagen den 9 december, väntar SHL-möte mellan samma lag och i samma arena.
Biljetterna till CHL-matchen kostar 100 kronor/styck och du som köper biljetten via DENNA LÄNK kan på samma sida köpa till en sittplatsbiljett till SHL-matchen för 150 kronor (sitt) eller 80 kronor (stå).

Favorit i repris
Det var fantastiskt härligt att se och höra alla barn och ungdomar som var på plats i Tegera Arena under CHL-matchen mot Klagenfurt. Därför kommer Leksands IF även till CHL-matchen mot Frölunda att bjuda alla barn och ungdomar (från Förskoleklass till och med Gymnasiet) på inträdet. Denna gång kommer det dock att krävas en biljett, som ni enkelt hämtar ut utan kostnad på vår biljettsida. Väl framme vid arenan kommer ni liksom förra gången att få gå in genom ett uppmärkt entré där biljetterna kontrolleras.

OBS! Kom ihåg att ett giltigt vaccinationsbevis för Covid-19 måste uppvisas vid entrén till samtliga matcher från och med den 1 december. Vaccinationsbeviset ska visas ihop med giltig ID-handling. Gäller för samtliga besökare från och med 18 år.

FRÅGOR?
Kontakta biljettavdelningen på 0247-644 00 eller [email protected]

CHL