• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Ledarstaben i J20 komplett

18 augusti 2019 18:15
Junior

Leksands IF har rekryterat Per Bäcklin som återvänder till Dalarna efter en tid i HC Vita Hästen. Därmed är ledarstaben komplett för föreningens J20-lag till den kommande säsongen.


Per Bäcklin kommer ursprungligen från Långshyttan där han även har en lång och förtjänstfull karriär, både som spelare och ledare, bakom sig i Långshyttans AIK. Till Leksands IF kom han som ledare inför säsongen 2006/2007 och han kom att arbeta i nio säsonger som tränare på juniornivå under sin första sejour i föreningen. Under den föregående säsongen arbetade Per Bäcklin för HC Vita Hästen, men vänder alltså nu åter till Leksands IF på nytt.

Per Bäcklin om att återvända till Leksands IF
-Jag har haft lite hemlängtan, och det var väldigt roligt att få frågan av Leksands IF att komma tillbaka. Det blir intressant att få jobba på den högsta juniornivån i Sverige igen med några av de bästa spelarna vi har på väg upp i svensk ishockey. Jag är väldigt tacksam gentemot Vita Hästen som gav mig möjligheten att komma tillbaka hit till Leksand.

Leksands IFs GM, Thomas Johansson, om rekryteringen av Per Bäcklin:
-Det känns kul att hälsa Per Bäcklin välkommen tillbaka till Leksand. I Per får vi en tränare som brinner för detaljer och individens utveckling, vilket är extremt viktiga egenskaper i vår juniorverksamhet.

Ledarstaben komplett

I och med rekryteringen är nu ledarstaben för Leksands IF J20 komplett till den stundande säsongen. Ledarstaben, och arbetsfördelningen, är följande:

Mikael Karlberg - Huvudtränare
Per Bäcklin - Assisterande tränare
Alexander Millner - Målvaktstränare
Erik Robinsson - Materialförvaltare