• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Valkvæ-Olsen lämnar LIF

24 mars 2020 15:00
Herrlaget

De individuella samtalen med spelare och ledare efter säsongen fortsätter. En följd av detta är att några av spelarna får beskedet att deras kontrakt inte förlängs, och det står nu klart att Thomas Valkvæ-Olsen lämnar Leksands IF.


Thomas Valkvæ-Olsen kommer ursprungligen från Asker strax väster om Oslo i Norge. Han startade sin hockeykarriär i Frisk Asker där han redan som junior gjorde sig ett känt namn i den norska högstaligan. Inför säsongen 2016/2017 flyttade Valkvæ-Olsen för första gången utanför Norges gränser då han skrev på för BIK Karlskoga i HockeyAllsvenskan. Sejouren i Bofors blev ettårig innan han flyttade ytterligare 21 mil österut för spel i Södertälje SK. Efter en framgångsrik säsong i SSK kom Valkvæ-Olsen att ta nästa steg i karriären då han fortsatte sin resa i Leksands IF.

Under sin första säsong i Leksands IF var han en starkt bidragande kugge i den lagmaskin som tog Leksands IF tillbaka till SHL genom segern över Mora IK i Direktkvalet till SHL. Under den nyligen avslutade SHL-säsongen stod Thomas Valkvæ-Olsen för 11 poäng (5+6) på 48 matcher i grundserien. Totalt har han representerat Leksands IF vid 109 matcher i tävlingssammanhang.

Vi tackar Thomas Valkvæ-Olsen för denna sejour i Leksands IF.