• Huvudsponsorer

Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

Axel Bergkvist till Nordamerika

29 juni 2019 19:30
Herrlaget

Axel Bergkvist har haft en intensiv och framgångsrik sommar då han draftats av såväl NHL-laget Arizona Coyotes som CHL-laget Kitchener Rangers. Nu står det klart att Bergkvist fortsätter sin karriär på andra sidan Atlanten.


Axel Bergkvist draftades under midsommarhelgen av Arizona Coyotes i den sjunde rundan som 200:e spelaren totalt i årets NHL-draft. Tidigare under den här veckan blev Bergkvist även vald av Kitchener Rangers som 95:e spelaren totalt i årets CHL Import Draft. Axel Bergkvist har även erbjudits att spela den nästkommande säsongen på Nordamerikansk mark, och detta har Leksands IF godkänt.

-Leksands IF har tillsammans med Axel och hans rådgivare kommit överens om att det bästa för Axels fortsatta utveckling är att spela i Nordamerika nästa säsong. Jag är jätteglad att Axel fått denna möjlighet och att vi i Leksand fortsätter att fostra och utveckla talanger. Självklart hade jag gärna sett att Axel stannat kvar men nu har han fått chansen så önskar vi honom stort lycka till och hoppas på återseende i Leksandströjan längre fram i hans hockeykarriär, säger Leksands IFs GM, Thomas Johansson.