• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Axel Bergkvist till Nordamerika

29 juni 2019 19:30
Herrlaget

Axel Bergkvist har haft en intensiv och framgångsrik sommar då han draftats av såväl NHL-laget Arizona Coyotes som CHL-laget Kitchener Rangers. Nu står det klart att Bergkvist fortsätter sin karriär på andra sidan Atlanten.


Axel Bergkvist draftades under midsommarhelgen av Arizona Coyotes i den sjunde rundan som 200:e spelaren totalt i årets NHL-draft. Tidigare under den här veckan blev Bergkvist även vald av Kitchener Rangers som 95:e spelaren totalt i årets CHL Import Draft. Axel Bergkvist har även erbjudits att spela den nästkommande säsongen på Nordamerikansk mark, och detta har Leksands IF godkänt.

-Leksands IF har tillsammans med Axel och hans rådgivare kommit överens om att det bästa för Axels fortsatta utveckling är att spela i Nordamerika nästa säsong. Jag är jätteglad att Axel fått denna möjlighet och att vi i Leksand fortsätter att fostra och utveckla talanger. Självklart hade jag gärna sett att Axel stannat kvar men nu har han fått chansen så önskar vi honom stort lycka till och hoppas på återseende i Leksandströjan längre fram i hans hockeykarriär, säger Leksands IFs GM, Thomas Johansson.