Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 4 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Idag 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt

Marcus Karlberg stannar i LIF

26 april 2019 12:45
Herrlaget

Leksands IF har idag förlängt kontraktet med den unge forwarden Marcus Karlberg. Det rör sig om ett tvåårskontrakt som sträcker sig över säsongen 2020/2021.


Marcus Karlberg (född -00) har spelat i Leksands IF från Tre Kronors Hockeyskola för de allra yngsta ända upp till representationslaget. Under fjolårssäsongen gjorde Karlberg 12 poäng (4+8) på 13 matcher i J20 SuperElit. I herrlaget stod Karlberg för 15 poäng (5+10) på 56 matcher med både grundserien och kvalspel inräknat. Under säsongen gjorde Karlberg dessutom 4 matcher med Sveriges U19-landslag och stod under dessa matcher för 5 poäng. På meritlistan från tidigare säsonger har Marcus Karlberg dessutom meriter från spel i såväl U16- som U17-landslaget, bronsmedalj i TV-pucken med Dalarna 2015, SM-brons 2015 med Leksands IF U16 samt SM-brons 2016 med Leksands IF J18.

Marcus Karlberg om att förlänga kontraktet med Leksands IF:
-Det är jättekul och hedrande att få skriva SHL-kontrakt med Leksands IF. Det är få förunnat att få göra den karriärsresan från knattelaget upp till a-laget och jag är väldigt glad över att ha gjort det. Det ska bli väldigt intressant och spännande att försöka knipa en bra plats i laget i vinter. Som lag har vi en intressant säsong framför oss med uppdraget att försöka etablera oss i SHL.

Leksands IFs GM, Thomas Johansson, om kontraktsförlängningen:
-Jag är oerhört glad att Marcus valt att skriva på ett nytt tvåårsavtal med oss och att han vill fortsätta sin utveckling hos oss på resan mot förhoppningsvis NHL-spel i framtiden. Marcus är en extremt speedig spelare med fin teknik och har ett sinne för att producera poäng. Marcus behöver fortsätta jobba upp sin fysik och skapa sig mer erfarenhet på seniornivå, och vi är glada att få möjligheten att få fortsätta hjälpa Marcus i sin karriär här hos oss.