• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Idag 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Axel Brage på skadelistan

3 januari 2021 19:00
Herrlaget

Leksandsmålvakten Axel Brage ådrog sig under lördagens bortamatch mot Brynäs ett brutet finger och återfinns därmed på skadelistan de närmsta veckorna.


Axel Brage har under höstsäsongen mestadels agerat backup till Janne Juvonen, men fick runt jul och nyårshelgen chansen i hemmamatchen mot Skellefteå och stod där för en gedigen insats mellan stolparna som även ledde till en skön trepoängare för laget. I lördagens rivalmöte med Brynäs blev Axel Brage inbytt efter den första perioden och blev där en av segerorganisatörerna i vändningen då han stod för 14 räddningar på de 15 skott han ställdes inför. Under avslutningen av matchen fick Brage dock ett skott på handen som tog olyckligt vilket renderade i ett brutet finger för leksandsmålvakten. Axel Brage är nu gipsad och kommer att vara indisponibel för spel under de kommande veckorna.

-Det är såklart väldigt tråkigt för Brage nu när han börjat få speltid och gjort det riktigt bra. Detta är precis nytt för oss, och vi kommer diskutera igenom vår situation på målvaktssidan de närmsta dagarna, säger Leksands IFs GM Thomas Johansson.