Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Onsdag Ons 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov

Andreas Hedbom - ny VD för Leksands IF Ishockey AB

10 oktober 2018 19:50
Nyhet

Styrelsen i Leksands IF Ishockey AB har utsett Andreas Hedbom till ny VD. Andreas tillträder tjänsten som VD för Leksands IF Ishockey AB den 31 januari, och ersätter då Christer Plars, som efter tre framgångsrika år som VD har gått vidare som kommersiell chef för Svenska Ishockeyförbundet. Tillförordnad VD fram till den 31 januari blir fortsatt Magnus Proos.


  • Jag är stolt och glad över att kunna presentera Andreas Hedbom som ny VD. Han är en kompetent ledare och jag är övertygad om att han kommer att leda Leksands IF till nya framgångar, och vidareutveckla det fina arbete som Christer Plars har byggt upp, säger styrelseordförande Åke Norström.

Andreas Hedbom har varit VD för Monark Exercise, ett bolag inom Grimaldi Industri, sedan 2001 och Ordförande för Leksands IF Ishockey Ideell förening sedan 2013. Andreas har även under flera år haft flera styrelseuppdrag inom olika bolag och branscher.

  • Jag är stolt och glad över få vara en del av Leksands IF framtiden. Jag är mycket medveten om hur mycket Leksands IF betyder för många människor och det skall bli fantastiskt roligt att få vara med och leda och utveckla föreningen. Andreas Hedbom befinner sig för tillfället på en tjänsteresa med sitt nuvarande arbete och finns tillgänglig för intervjuer från och med fredag 12 oktober.