Hälsning från Johan Fransson
Publicerad: 2021-08-19
Herrlaget
Det är snart tre veckor sedan som Johan Fransson drabbades av en motorcykelolycka under lördagsförmiddagen den 31 juli. Efter att under en tid ha vårdats i Uppsala är Fransson nu tillbaka Falu Lasarett, och från sjuksängen skickar han en hälsning till alla supportrar.

Det var under lördagsförmiddagen den 31 juli som olyckan var framme för Johan Fransson då han drabbades av en motorcykelolycka som har tvingat leksandsförsvararen till sjukhusvård sedan dess. Fransson ådrog sig i olyckan en överkroppsskada, men lyckligtvis kunde man på plats på sjukhuset konstatatera att Johan hade full rörelseförmåga.

Fransson flyttades under en tid till Uppsala för undersökningar, men är nu tillbaka på Falu Lasarett för omvårdnad i väntan på att få komma hem till huset i Leksand igen. Från sjuksängen skickar Johan Fransson en hälsning till alla supportrar som stöttat honom efter olyckan.

-Jag är extremt tacksam för alla hälsningar och all omtanke jag fått från våra vitblåa supportrar, från fans till andra lag och alla i min närhet. Just nu tar jag situationen dag för dag, och ser fram emot att få komma hem igen. Just nu är det svårt att säga hur lång tid rehabiliteringen kommer att ta, men ni ska veta att ert stöd underlättar väldigt mycket för mig och min familj, hälsar Johan Fransson.

Richard Brasar