Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 14 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Idag 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Onsdag Ons 23 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb

Hälsning från Johan Fransson

19 augusti 2021 12:45
Herrlaget

Det är snart tre veckor sedan som Johan Fransson drabbades av en motorcykelolycka under lördagsförmiddagen den 31 juli. Efter att under en tid ha vårdats i Uppsala är Fransson nu tillbaka Falu Lasarett, och från sjuksängen skickar han en hälsning till alla supportrar.


Det var under lördagsförmiddagen den 31 juli som olyckan var framme för Johan Fransson då han drabbades av en motorcykelolycka som har tvingat leksandsförsvararen till sjukhusvård sedan dess. Fransson ådrog sig i olyckan en överkroppsskada, men lyckligtvis kunde man på plats på sjukhuset konstatatera att Johan hade full rörelseförmåga.

Fransson flyttades under en tid till Uppsala för undersökningar, men är nu tillbaka på Falu Lasarett för omvårdnad i väntan på att få komma hem till huset i Leksand igen. Från sjuksängen skickar Johan Fransson en hälsning till alla supportrar som stöttat honom efter olyckan.

-Jag är extremt tacksam för alla hälsningar och all omtanke jag fått från våra vitblåa supportrar, från fans till andra lag och alla i min närhet. Just nu tar jag situationen dag för dag, och ser fram emot att få komma hem igen. Just nu är det svårt att säga hur lång tid rehabiliteringen kommer att ta, men ni ska veta att ert stöd underlättar väldigt mycket för mig och min familj, hälsar Johan Fransson.