Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Hälsning från Johan Fransson

19 augusti 2021 12:45
Herrlaget

Det är snart tre veckor sedan som Johan Fransson drabbades av en motorcykelolycka under lördagsförmiddagen den 31 juli. Efter att under en tid ha vårdats i Uppsala är Fransson nu tillbaka Falu Lasarett, och från sjuksängen skickar han en hälsning till alla supportrar.


Det var under lördagsförmiddagen den 31 juli som olyckan var framme för Johan Fransson då han drabbades av en motorcykelolycka som har tvingat leksandsförsvararen till sjukhusvård sedan dess. Fransson ådrog sig i olyckan en överkroppsskada, men lyckligtvis kunde man på plats på sjukhuset konstatatera att Johan hade full rörelseförmåga.

Fransson flyttades under en tid till Uppsala för undersökningar, men är nu tillbaka på Falu Lasarett för omvårdnad i väntan på att få komma hem till huset i Leksand igen. Från sjuksängen skickar Johan Fransson en hälsning till alla supportrar som stöttat honom efter olyckan.

-Jag är extremt tacksam för alla hälsningar och all omtanke jag fått från våra vitblåa supportrar, från fans till andra lag och alla i min närhet. Just nu tar jag situationen dag för dag, och ser fram emot att få komma hem igen. Just nu är det svårt att säga hur lång tid rehabiliteringen kommer att ta, men ni ska veta att ert stöd underlättar väldigt mycket för mig och min familj, hälsar Johan Fransson.