Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Söndag Sön 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Säsongen över för August Berg

11 oktober 2021 19:28
Herrlaget

I segermatchen borta mot Frölunda, den 23 september, ådrog sig August Berg en skada som dessvärre innebär att LIF-backen nu blir borta från spel resten av säsongen.


August Berg
– Det känns så klart självklart väldigt, väldigt tråkigt. Jag hade verkligen sett fram emot den här säsongen och att äntligen få spela matcher inför publik igen, och jag hade självklart hoppats på att få vara med och hjälpa laget så mycket som möjligt hela säsongen. Nu blir det inte så, och oavsett hur jobbigt det är, gäller det bara att försöka bryta ihop och komma igen, även om det kommer att ta lite längre tid än vanligt att just komma igen. Men jag försöker att tänka positivt och nu är det full fokus på rehabträning och på att komma tillbaka så stark som möjligt till nästa säsong. Och till alla leksingar - Vi ses på läktaren och hejar fram laget till segrar!

Per-Ivar Andersson, fysioterapeut
– Från medicinsk sida handlar det om en skada där vi verkligen måste tänka långsiktigt och inte stressa fram någonting. August är en ung kille med stora delar av karriären framför sig, och även om det kan kännas tungt nu, så är vi övertygade om att den långsiktiga rehabiliteringen är det bästa för hans karriär. Experter runt om i Sverige har tittat på skadan och är alla överens om att den behandlingsmetod vi har valt är den rätta, och att det här måste få ta tid. Vi kommer att jobba tätt med Falu Lasarett för att tillsammans kunna säkerställa att August får bästa möjliga rehabilitering.
Självklart är det väldigt tråkigt, framförallt för August själv, att det har blivit så här, men vi är många som stöttar honom längs vägen tillbaka och ser fram emot den dagen vi kan se honom på isen igen.

Kämpa på, August!