Vision 2019

Vision 2019 är kampanjen som ger ett såväl kortsiktigt som långsiktigt bidrag till Leksands IF och ett viktigt stöd för att kunna uppfylla satta visioner. Kampanjen formerades under säsongen 12/13. Mycket har hänt sedan dess och i och med att både den sportsliga och ekonomiska situationen har varit föränderlig under de år som gått, har visionen fått en delvis ny inriktning.

- I grund och botten handlar det om samma sak som 12/13. Det handlar om Leksands IF:s största styrka - det stora antalet lojala supportrar, som trots motgångar har valt att ständigt stå vid föreningens sida. Så länge vi har det här stödet kommer föreningen alltid att överleva, säger klubbens VD Christer Plars. 

Långsiktig plan
Leksands IF skall fortsätta att jobba långsiktigt. Föreningen ska vara välmående på alla plan, och oavsett division så får inte Leksands IF:s framtid äventyras. Vi som förening har ett stort ansvar, inte bara mot våra supportrar och medlemmar, utan också mot alla de människor i Dalarna och Leksand som bygd, som lever för sporten ishockey och LIF i synnerhet.
Vi ska göra vårt allra yttersta för att ställa starkast möjliga lag på isen, nu och inför kommande säsonger. 

Visionen sammanfattas i följande punkter: 

Leksands IF ska: 

  • Ha ett herrlag som når en topp 4-placering i HockeyAllsvenskan.
  • Präglas av unga spelare med stor potential. Fokus ska ligga på utveckling.
  • Prioritera egna juniorer/spelare.
  • Vara redo att tävla om en SHL-plats säsongen 2019/2020, den säsong då klubben fyller 100 år.
  • Ha ett damlag i toppen av SDHL.
  • Vara en ledande klubb för juniorer.
  • Erbjuda Sveriges bästa hockeymiljö för ungdomar.
  • Ha en aktiv roll i arbetet med att skapa ett levande hockeysverige, med fokus på hållbar utveckling.
  • Fortsatt ha en ekonomi i balans, oavsett division.

Vision 2019 - Tillsammans kan vi göra det
Vision 2019 handlar om vårt antal, det som är vår i särklass största styrka. Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket och det är just det vi vill göra med er hjälp.
Det finns olika sätt att ansluta sig till Vision 2019 på:

1) Autogiro
Ladda hem en medgivandeblankett här på leksandsif.se, fyll i den och skicka den till Leksands IF. Adressen står längst ner på blanketten.
Ett annat alternativ är att lämna ett digitalt medgivande via din internetbank. Gå då in på autogiro och leta upp Leksands IF bland betalningsmottagarna.
Det ska sedan stå Leksands IF Ishockey AB som ”Betalningsmottagare” och Vision 2019 som ”Typ av betalning”. När du antingen skickat in blanketten eller ditt digitala medgivande kommer det att dras pengar från ditt konto den sista bankdagen varje månad.

Skicka sedan ett mejl till [email protected] med ditt namn, samt hur mycket du vill bidra med per månad.

2) Engångsinsättningar
Du som vill sätta in en engångssumma gör det på bankgiro 860-4134 och märker betalningen med Vision 2019, ditt namn samt e-post.

Du som befinner er utanför landets gränser använder följande uppgifter:

Leksands Sparbank
Swiftcode: SWEDSESS
IBANnr: SE9480000818770043031665

3) Swish
Du kan även skicka ditt bidrag via swish.
Swish-nummer: 123 074 7121

Avsluta bidragsgivandet
Vill du stoppa en enskild betalning kontaktar du Leksands IF senast två bankdagar innan den skall utföras. Vill du hoppa av helt och hållet gör du det genom att kontakta din bank.