• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Söndag Sön 21 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Information till dig som säsongskortsinnehavare 20/21

Vi har nu kommit en bit in av årets SHL-säsong, och tyvärr har vi inte kunnat ta emot alla er säsongskortsinnehavare i Tegera Arena som vi såklart hade önskat och hoppats på inför säsongen. En hockeymatch blir inte i närheten av samma sak utan stämningen och inramningen som uppstår när vi kämpar om dyrbara poäng i symbios med spelarna på isen. Vi vet att ni är många som längtar efter att få se vårt kära lag spela på plats i arenan igen, men håll ut. Från föreningens sida har vi under hela sommaren och hösten noggrant arbetat för att kunna ta emot så många som möjligt av er på ett säkert och hållbart sätt i vår arena, och det kommer vi att givetvis att fortsätta göra.

 

Vi upplever just nu en situation som vi aldrig tidigare varit med om. Utöver det uppenbara i att vi saknar stämningen och atmosfären i en fullsatt arena, drabbas vi som förening självklart ekonomiskt då vi går miste om intäkter som är kopplade till våra hemmamatcher såsom lösbiljettsförsäljning, kioskintäkter och inkomster från vår souvenirbutik i arenan. Samtidigt upplever vi ett väldigt stort stöd och vilja att stötta oss bland alla er fantastiska supportrar, vilket vi i och omkring Leksands IF är väldigt ödmjuka och tacksamma för.

 

För dig som säsongskortsinnehavare finns möjligheten att hjälpa föreningen att ta sig igenom den tuffa hösten vi nu upplever. Vi har tagit fram två alternativ från föreningens sida, där det ena alternativet innebär att du efterskänker hela beloppet för ditt säsongskort och det andra innebär att du kan ansöka om kompensation för de matcherna du ej fått möjlighet att närvara vid. Vi har all förståelse för att den ekonomiska situationen för var och en kan innebära att man inte har möjlighet att efterskänka hela säsongskortet. Samtidigt vill vi från föreningen vara tydliga med att vi, precis som alla föreningar, i dessa tider är beroende av stort stöd från säsongskortsinnehavare, partners och supportrar.

 

För dig som säsongskortsinnehavare finns följande alternativ:

1. Att efterskänka hela beloppet för ditt säsongskort till den innevarande säsongen. Som tack för ditt ovärderliga stöd i dessa svåra tider erbjuder vi dig som väljer att avstå hela beloppet 10% rabatt på ditt säsongskort säsongen 2021/2022.

2. Återbetalning för dina uteblivna matcher. I säsongskortet ingår alla tävlingsmatcher i grundserien samt eventuellt slutspel/kvalspel, och återbetalningen räknas ut på ett snittpris av det totala antalet matcher du inte får möjlighet att gå på. Får du inte se 10 matcher under säsongen, och vi har spelat 26 hemmamatcher, har du rätt att få tillbaka 10/26 av säsongskortspriset. Får du inte se 10 matcher under säsongen, och vi har spelat 30 hemmamatcher, har du rätt att få tillbaka 10/30 av säsongskortspriset, och så vidare. Återbetalning för dina uteblivna matcher sker efter avslutad säsong, i maj 2021.

 

Kommer jag fortsatt att kunna utnyttja mitt säsongskort för säsongen 2020/2021?
Vi kommer hela tiden att släppa in så många besökare som möjligt vid våra hemmamatcher, utifrån Folkhälsomyndighetens, Regeringens och Regionernas direktiv, och alltid genomföra våra arrangemang på ett säkert sätt. Du som säsongskortsinnehavare kommer alltid att vara prioriterad att få komma in i arenan. Oavsett om du väljer att efterskänka hela beloppet eller ej kommer du att vara med i utlottning/fördelning av biljetter och givetvis alltid vara prioriterad före lösbiljettsbesökare. Detta gäller självklart hela säsongen.

Behöver jag ansöka om att få kompensation?
Ja, du behöver skicka in ett ersättningsanspråk till klubben. Kompensationen baseras på det antal matcher du ej fått möjlighet att närvara vid, och betalas ut i maj 2021.

När kan jag ansöka om kompensation?
Eftersom vi först efter att hela säsongen 2020/2021 är spelad vet hur många matcher som just du inte fick möjligheten att närvara vid, kan ansökan om kompensation inte sökas innan dess att hela tävlingssäsongen, inklusive eventuellt slutspel eller kvalspel, är avslutad. Före det har Leksands IF inte möjlighet till att behandla ansökningar om kompensation.

Leksands IF vill verkligen betona förståelsen för hur Covid-19 påverkar oss alla, såväl ur ett hälsoperspektiv som ut ett ekonomiskt perspektiv. Vi har full respekt för hur olika förutsättningar råder för olika människor. Vi är extremt ödmjuka inför den support och stöd vi får!

Tveka inte att ringa eller maila oss om du har ytterligare frågor om ditt säsongskort! Maila till [email protected] eller ring 0247-644 00.