Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Söndag Sön 29 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Söndag Sön 26 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Leksand
LIF

En poäng mot MoDo

25 september 2022 19:30
Damlaget

– Nu hade vi gärna tagit tre poäng i stället för en, men rent spelmässigt tycker jag ändå att vi visade att vi verkligen blir ett lag att räkna med den här säsongen.
Det säger backen Nathalie Lidman efter söndagens förlängningsförlust borta mot MoDo.


Matchen var jämn, spännande och händelserik, men det dröjde fram till slutet av den andra perioden innan det första målet prickades in. Fullträffen signerades LIF-backen Annika Fazokas.
– Ett viktigt ledningsmål och så klart en skön känsla när vi såg att den satt. Men både vi och MoDo skapade en hel del farliga chanser, så att de kvitterade i den tredje perioden var väl inte helt orättvist ändå, menar Nathalie, vars lag därefter fick se sig besegrat efter att hemmalaget satt övertidsavgörandet i förlängningens sista minut.
– Även om jag tycker att vi skulle ha haft fler fick vi i alla fall med oss en välförtjänt poäng hem. Dessutom tar vi med oss att vi verkligen steppade upp jämfört med gårdagens match (0-4-förlusten mot Luleå).

Vad tycker du främst att ni förbättrade?
– Vi spelade mer uppoffrande och med bättre fart. Vi kämpade verkligen och slet och gav inte upp, vilket är en inställning som jag tycker att vi har visat i alla matcher hittills. Vi jobbar verkligen för varandra och alla sätter laget före jaget, och det är verkligen roligt att få vara en del av det här laget. Spelmässigt har vi fortfarande en del dippar i matcherna, men när vi spelar som bäst är vi riktigt bra. Vi får jobba på att minimera dipparna och hålla i det fina spel och den inställning som vi har, då kommer vi absolut att vara med och konkurrera i toppen av tabellen den här säsongen.

Nathalie Lidman passar även på att skicka lite extra beröm till nya målvakten Emma Polusny som svarade för en riktigt bra SDHL-debut.
– Emma stod för en fantastisk debut och räddade oss många gånger. Om någon stack ut lite extra så var det hon.