Söndag Sön 6 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Leksand
LIF

Karlsson inför torsdagens derby

23 mars 2022 12:56
Herrlaget

Leksand avslutar grundserien med ett derby på bortais, och även om matchen för Leksands del inte kan påverka tabellplaceringen, lovar Martin Karlsson att hans lag självklart kommer att ge allt för en seger:
– Vi vill ta med oss en bra känsla inför slutspelet, och man vill ALLTID slå Brynäs, säger Martin inför torsdagens drabbning.


Det är redan klart att Leksand slutar åtta i serien och att laget spelar Play In lördag (borta) och måndag samt eventuellt tisdag (hemma). Motståndare i dessa matcher blir Linköping, Oskarshamn, Brynäs eller Malmö, beroende på resultaten i den avslutande grundserieomgången.
– Det är ingen idé att spekulera i eventuella motståndare just nu. Vi vet att vi ska spela Play In och att vi ska göra allt vi kan för att vara det bästa laget i bäst av tre matcher. Självklart ser vi väldigt mycket fram emot att slutspelet ska dra igång, men fokus just nu ligger på morgondagens (torsdagens) match och att vinna mot Brynäs.

Som senast spelade match har leksingarna förlängningssegern hemma mot Oskarshamn, en match som var ett skönt trendbrott efter en något tyngre period.
– Det var skönt att vi äntligen kunde vinna och att vi dessutom spelade bra. Jag tycker att vi tog tag i pucken och spelet på ett annat sätt än i de senaste matcherna innan, och det är något som bygger självförtroendet, vilket var väldigt viktigt för oss.

Vad blir avgörande mot Brynäs?
– Att vi fortsätter att spela med självförtroende. Vi behöver bygga vidare på de grejer som vi gjorde bra mot Oskarshamn och fortsätta att ta puckarna till kassen. Det är viktigt att vi fortsätter att jobba hårt och att vi hittar ett bra flow i anfallsspelet, då ser det ljust ut för tre poäng.