Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Idag 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Söndag Sön 29 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb

Locker Room Talk

Leksands IF, med stöd av Clas Ohlson Foundation och Clas Ohlson AB, har inlett ett samarbete med Locker Room Talk, en organisation som arbetar för att skapa en bra attityd och främja jämlikhet hos unga idrottare. För Leksands IF är det lika självklart som viktigt att utbilda spelare och ledare även utanför isen. En schysst attityd och att man är en bra kompis är något man ska ta med sig ut i livet, oavsett om man får en elitkarriär inom ishockey eller ej.
Med det antalet ungdomar vi har i föreningen tar vi ett stort ansvar. Därför är det också viktigt att vi jobbar med de här så viktiga bitarna vid sidan av rinken. På det här sättet utvecklar vi inte bara ungdomarna och föreningen, utan förhoppningsvis även samhället. Det är ett ansvar vi vill ta.

JAN-ERIK MODIGS, UNGDOMSANSVARIG, LEKSANDS IF
- Vi fostrar inte enbart individer för ishockey utan även goda medmänniskor i samhället. Attityd och språkbruk är ständigt ett aktuellt tema i vår miljö, därför är det här ett väldigt viktigt arbete.

SHANGA AZIZ, LOCKER ROOM TALK
– Vi vet hur mycket skitsnack man kan få höra i omklädningsrummen. Men det stannar inte där, snacket blir till skeva värderingar som följer med ut i livet. Vi ska förändra det, säger Shanga Aziz på Locker Room Talk. 

Läs mer HÄR