• Huvudsponsorer

Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

Daniel Gunnarsson inför Västervik hemma

15 mars 2019 13:15
Herrlaget

Daniel Gunnarsson har laddat om efter torsdagens seger och ser nu fram emot ny hemmamatch mot Västervik under lördagen.
-Vad jag har hört så kommer det ännu mer folk imorgon, så då blir det ännu roligare att spela, säger Gunnarsson inför matchen.


Det blev två poäng för Leksands del i torsdagens möte med BIK Karlskoga på hemmaplan efter att Johan Porsberger avgjort i förlängningsspelet. Daniel Gunnarsson ser tillbaka på en skön vinst.
-Vi spelar kanske inte helt på topp, men det var en skön vinst. Den första perioden var bra igår, sedan faller vi in i Karlskogas hockey lite väl mycket, men det var starkt att vinna ändå, säger Daniel Gunnarsson om segern mot BIK Karlskoga.

Matcherna duggar tätt i Slutspelsserien och för lagets del är det bara att hela tiden förbereda sig för kommande uppgift. Under fredagsförmiddagen tränade laget som vanligt på is, och Daniel Gunnarsson har startat uppladdningen inför lördagens match mot Västervik.
-Det är sådana här matcher man vill spela så det är bara kul att matcherna kommer tätt. Det är den bästa tiden på året så det gäller att njuta av det. Det kommer att bli en tuff match igen precis som alla matcher i den här serien, men gör vi det vi ska så vinner vi imorgon!

Bra läktarstöd kan bli ännu bättre med mer publik
Vid torsdagens match mot BIK Karlskoga var det en massiv vit vägg på norra stå som verkligen gav spelarna en rejäl boost. Till lördagens match närmar vi oss i skrivande stund 5000 sålda biljetter, och Daniel Gunnarsson är tacksam för stödet som laget får.
-Det var riktigt bra tryck i hallen igår, inte minst från ståplats. De har varit med oss hela säsongen och det är riktigt skönt att de fortsätter stötta oss i Slutspelsserien. Vad jag har hört så kommer det ännu mer folk imorgon, så då blir det ännu roligare att spela, avslutar Daniel Gunnarsson.

Biljetter till lördagens match köper du här