Smalare än Thord spelar på LIF-kryssningen
Publicerad: 2022-04-21
LIF-kryssningen
Nu är det klart att det flitigt anlitade coverbandet Smalare än Thord spelar på LIF-kryssningen den 25 augusti. – Publiken kan förvänta sig ett jäkla ös, lovar sångaren Thord Jonsson.

Smalare än Thord bildades i slutet av 80-talet och har sedan 1991 spelat på heltid. De är idag ett av Sveriges mest anlitade coverband och har spelat på en rad scener, nattklubbar, events och företagsfester runt om i Sverige och utomlands.
– Vi har spelat tillsammans i över 30 år och det känns som att vi har hunnit med det mesta i spelväg. Häftigast hittills måste vara guldfesten på Sergels Torg, -98, när Tre Kronor hade tagit VM-guld. Det stod 10 000 personer i publiken redan när vi testade ljudet och över 70 000 när det väl var dags för spelning. Det är ett helt otroligt minne, speciellt för en hockeyfantast som jag.

Och för en hockeyfantast måste väl även LIF-kryssningen passa perfekt…

För du är väl leksing?
– Alltså… hör och häpna, men jag är faktiskt brynäsare, haha. Mest av allt är jag dock hockeyälskare, och det är det som är det viktiga. Matcherna mellan Leksand och Brynäs är ju det bästa som finns, och visst känns det stort att få spela inför leksandsfansen. Jag ser fram emot att få prata hockey med alla härliga leksingar.

I underhållningsväg då, vad kan publiken förvänta sig av dig och ditt band?
– Ett jäkla ös och en härlig stämning. Vi ska se till att ge publiken så mycket party som det bara kan bli.

Drygt 1200 passagerare
Drygt 1200 passagerare har hittills bokat en plats på LIF-kryssningen 2022! Fler artister presenteras inom kort.
Läs mer om kryssningen och boka din plats HÄR

Elin Broman
Stjärnlaget