Tisdag Tis 8 Mars Mar
Onsdag Ons 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Hemma
Färjestad
FBK
Borta
Leksand
LIF

Karlsson inför Färjestad borta

2 oktober 2021 11:30
Herrlaget

Under sena lördagseftermiddagen är det dags för herrlagets nästa uppgift i SHL då Färjestad står för motståndet i en härlig publikfest i Löfbergs Arena. Martin Karlsson ser fram emot vad som komma skall.


I ryggen har herrlaget med sig en seger från torsdagens bortamatch mot Djurgården. Martin Karlsson är nöjd med lagets prestation i den matchen, och lyfter fram upplevelsen att spela inför publik igen efter läktarrestriktionerna.

-Det var en bra match från oss tycker jag, och framförallt var det väldigt kul att spela inför publiken på riktigt igen. Uppslutningen bland alla leksingar på Hovet var magisk. På något vis har vi ju spelat hockey även det senaste året, men det har inte varit på riktigt utan stämningen i arenorna. Det är mycket roligare och det blir mer känslor på isen vilket jag tyckte märktes mot Djurgården. Vi gjorde en stabil insats. Visserligen med någon liten dipp under machen, men vi reder ut det på ett bra sätt och gör en bra match, säger Martin Karlsson.

Mot Djurgården hade Martin Karlsson och Jon Knuts en ny tredjelänk med sig i kedjan i form av Emil Heineman, och trion var inblandade i en hel del offensiva farligheter. Martin Karlsson menar själv att det finns mer kapacitet att få ut av honom personligen när han ombes att beskriva sin säsongsinledning.

-Nja, säsongen för mig har varit lite upp och ned hittills under säsongen och jag känner att det finns mer kapacitet i mig. Det kändes som att det var ett steg i rätt riktning mot Djurgården, och jag ska bygga vidare på det.

Färjestad står för motståndet

Leksand och Färjestad har mötts en gång tidigare under säsongen då lagen drabbade samman i Strömstad Hockey Classic under mitten av augusti. I den matchen gick masarna segrande ur striden, och senare under lördagen väntar en ny drabbning som har alla möjligheter att bli sevärd för supportrarna.

-Det blir säkerligen en ny match med högt tempo. Det är deras första match med fullsatta läktare så det kommer att bli en härlig eftermiddag och kväll. Vi ska ta med oss det spelet vi hade mot Djurgården, och det finns ytterligare ett par växlar att lägga i för oss även som lag så vi ska försöka komma upp med en bra prestation.

Vem avgör?
-Det gör Heineman! Vi brukar ha måltävlingar på träningarna, och han har sett het ut!