Ejendals stannar i Stjärnlaget
Publicerad: 2018-04-30
Partner
Leksands IF kan i dag stolt meddela att Ejendals fortsatt är en del av Stjärnlaget, som utgörs av föreningens största samarbetspartners. Ejendals har skrivit på ett nytt treårsavtal och kommer denna säsong även att vara en starkt partner till både dam- och juniorverksamheten.

Fredrik Sand, Ejendals:
– Det känns mycket bra att fortsätta vårt samarbete. Leksands IF betyder jättemycket för oss som bolag, såväl som för våra medarbetare och för bygden i stort.
– Vi står bakom den vision som Leksands IF arbetar efter, och är glada över att i år, mer uttalat, även vara med och stötta föreningens dam- och juniorverksamhet.

Tony Malm, säljare Leksands IF:
– Som alla säkert vet har Ejendals genom åren stöttat föreningen på många sätt. Det känns riktigt skoj att företaget ser föreningen som en viktig del i sin marknadsföring, och att vi kan vara två starka varumärken som hjälper varandra framåt. Att Ejendals nu även är med på dam- och juniorsidan känns självklart väldigt bra.

Kort om Ejendals:
Ejendals är ett svenskt företag med huvudkontor i Leksand, som i generationer har specialiserat sig på att utveckla, sälja och marknadsföra högkvalitetsprodukter som skyddar händer och fötter.

Elin Broman
Stjärnlaget