• Huvudsponsorer

LIF-kryssningen framflyttad till 2021

8 juni 2020 12:00
Kryssningen

Tyvärr måste vi meddela att årets LIF-kryssning kommer att flyttas fram till 26 augusti 2021. Detta på grund av rådande Coronapandemi.


Tyvärr måste vi meddela att årets LIF-kryssning kommer att flyttas fram till den 26 augusti 2021. Detta på grund av rådande Coronapandemi.

-Så som läget ser ut just nu är det omöjligt för oss att genomföra kryssningen med alla fantastiska supportrar. Vi är tvungna att ta ett beslut och att åka iväg med 1500 personer i augusti på en relativ liten yta är varken genomförbart eller försvarbart. Men med tanke på det skyhöga intresset från våra supportrar och partners har vi redan nu satt ett nytt datum och det blir den 26 augusti 2021. För vår del skulle det givetvis betyda mycket om man redan nu bokar om sig till den kryssningen på samma villkor som man hade till årets kryssning. De som gör det kommer också få en rabattcheck i vår webshop som Viking Line lämnar ut. Rabattchecken gäller till tisdagen den 25 augusti 2020. Tänk vilket statement från supportrarna om alla skulle boka om sig till nästa år redan nu, säger projektansvarige Patric Skoglund.

Information till dig som bokat plats på LIF-kryssningen

Vad händer med min bokning som jag redan har gjort?
Om jag inte gör något alls bokas jag automatiskt om på nästa års kryssning. Jag kan också själv ta kontakt med Viking Line och stämma av. Kontakt till Viking Lines kundservice hittar du här.

Får jag tillbaka mina pengar?
Jag kommer att få möjlighet att få tillbaka mina pengar om jag vill det (se nedan). Leksands IF hoppas dock på att du väljer att låta din bokning ligga kvar på samma villkor till LIF-kryssningen 2021.

Får jag någon bonus om jag direkt bokar om mig till LIF-kryssningen 2021?
Som tack får jag en rabattcheck på 20% i Leksands IFs webshop. Den gäller från det datum jag bokar om till och med tisdagen den 25 augusti 2020. Rabattkoden får jag inom kort av Viking Line via mail.

Viking Line hälsar:
Önskar du avboka din resa så är du välkommen att kontakta Viking Lines kundtjänst på 08-452 40 00 för avbokning och 100% återbetalning. Observera att handläggningstiden för återbetalningar ligger på ca 3 månader.