• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 6 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

Info om livesändningarna från matcherna i Sheffield

12 augusti 2018 14:45
LIF-TV

Här finner du information gällande söndagens sändning från matchen i Sheffield samt var du vänder dig för frågor angående sändningen eller om du är missnöjd med lördagens sändning och önskar få dina pengar tillbaka.


På grund av gårdagens problem med livesändningen kommer vi tyvärr behöva stänga möjligheten att köpa och få tillgång till dagens träningsmatch efter 17:00. Vid 17:00 kommer vi stänga sidan så att det inte går att komma in utan ett giltigt konto. Ni som redan köpt tillgång till båda matcherna eller enbart dagens match behöver inte göra något, bara att logga in och titta när sändningen börjar klockan 17:20.

Vid upplevda problem vad gäller inloggning, köp eller att kunna se sändningen, vänligen kontakta kundtjänst på mailadressen [email protected] Det är även till samma mailadress, [email protected], du vänder dig om du är missnöjd med lördagens upplevelse av sändningen och önskar få pengarna tillbaka för ditt köp.

Vi har för tillfället ett kompabilitetsproblem med Internet Explorer vid våra sändningar. Detta problem ligger utanför vår och vår partner LiveArenas kontroll. Vi rekommenderar därför Chrome för dagens sändning.