Nästa match: AIK-LIF på Hovet

23 december 2015 17:06

Någon dags ledighet blir det innan det är dags för bortamatch mot AIK på annandagen. Förmodligen blir det fullsatta läktare och det borgar för en härlig hockeydrabbning. AIK kommer från bortaförlust med uddamålet mot Asplöven medan Leksand visat riktigt bra form, enda plumpen i protokollet den senaste tiden kom hemma mot Oskarshamn.


-Vi ser fram emot en häftig match på ett fullsatt Hovet. Vi hade fyra riktigt bra dagar ihop där vi kunde träna och göra andra bra saker innan vi gick på julledigheten. Vi tränar igen på juldagen sedan kör vi morgonvärmning på annandagen och efter det är det full taggning inför matchen. Vi räknar med att ha alla spelklara till matchen och dessutom finns det ett glädjebesked i Oskar Lang. Han har varit långtidsskadad men är nu tillbaka. Det är härligt att se hockeyglädjen i en grabbs ögon efter att ha varit borta så länge, säger assisterande tränaren Gereon Dahlgren.

Efter matchen mot AIK väntar hemmamatch mot Sundsvall 29/12. Mellandagshockey brukar vara riktigt populärt så passa på att boka din biljett redan nu och var med och skapa ett härligt tryck i Tegera. Och du, glöm inte halsduken. Det är nämligen halsdukens dag när vi tar emot Sundsvall.

Biljettinfo AIK