Själin och Brage - Ett vinnande team
Publicerad: 2019-05-23
Biljett
Under onsdagseftermiddagen ringde spelarna från herrtruppen runt till några av säsongskortsinnehavarna från den gångna säsongen som ännu inte hunnit förlänga sina kort. Två spelare som var extra effektiva var Calle Själin och Axel Brage som tillsammans fick in 18 förlängningar på 60 minuter!

Övriga spelare hann knappt ta fram telefonerna förrän Calle Själin meddelade att det första kortet var sålt. Och sen… fortsatte det i ungefär samma stil.
– Haha, jag vet inte vad som hände riktigt, men alla bara tackade ja. Det var roligt att prata lite med supportrarna och kul att så många vill förlänga och komma även denna säsong, summerade Vinnar-Calle.

Totalt fick spelarna omkring 90 ja från personer som alltså valde att förlänga sina säsongskort till kommande säsong.
Biljettavdelningens Pernilla Allvin och Anna-Karin Erkers var mycket nöjda med utdelningen:
– De gjorde ett jättebra jobb hela gänget, och självklart är det jätteroligt att så många supportrar väljer att förlänga. Den respons vi har fått in hittills visar att det verkligen var uppskattat att få ett telefonsamtal från våra spelare, så det kommer vi att fortsätta med kommande säsonger.

Förläng senast den 31 maj

Fick du inget samtal igår, men vill förlänga - Kontakta oss gärna på [email protected] eller 0247-644 00 så hjälper vi dig.
Kom ihåg att sista dagen att förlänga är den 31 maj. På grund av det stora tryck som är på säsongskorten denna säsong, måste vi efter detta datum erbjuda din plats till någon annan.

Vi ses i Tegera!

Läs mer om säsongkortet här!

Leksands IF