Bli medlem i Leksands IF
Publicerad: 2024-04-26
Medlem
Leksands IF har idag omkring 12.500 medlemmar med en stor geografisk spridning över hela landet - och även utanför landets gränser! Leksingar finns överallt och vi är glada och stolta över den förening som vi utgör tillsammans.
Våra medlemmar är basen i Leksands IF och föreningen jobbar ständigt för att öka såväl medlemsantalet som medlemsinflytandet - Ju fler vi blir, desto starkare står föreningen inför framtidens utmaningar.

Som medlem i Leksands IF har du rätt till en rad olika förmåner. Eller vad sägs till exempel om att alltid vara garanterad förtur vid biljettsläpp? Rabatt på souvenirer, mat och boende?  

Du som medlem har också en väldigt viktig roll i föreningen i och med att du har röst- och motionsrätt vid årsstämman. Årsstämman är föreningens högsta beslutande organ och dit äger alla medlemmar rätt att skriva en motion som bereds av styrelsen som ger stämman ett förslag till beslut.  
Det är viktigt för oss att våra medlemmar ska kunna vara med och påverka verksamheten, därför bjuder vi även in till medlemsmöten utöver den ordinarie årsstämman.  

Men det viktigaste av allt - att vara medlem i Leksands IF är ett av de finaste sätten att stötta vår förening och alla våra lag - från minsta knatte upp till våra representationslag på dam- och herrsidan.   

Läs mer om medlemskapet och bli medlem HÄR   
Frågor? Kontakta oss på [email protected]   

Leksands IF
Stjärnlaget