Ingen sittplatspublik ikväll
Hemmamatch2020-11-12
Strax efter klockan 16 under torsdagseftermiddagen mottog Leksands IF nya förordningar från Länstyrelsen Dalarna gällande publik vid evenemang. Detta innebär tyvärr att vi inte kan ta emot er 300 som fått sittplatsbiljett till kvällens match. Restaurang- och logeplanet är dock fortfarande öppet.

Vid Regeringens presskonferens under torsdagen meddelades det att Dalarna omfattas av skärpta allmänna råd med anledning av coronaviruset. Senare under eftermiddagen mottog Leksands IF nya förordningar från Länstyrelsen Dalarna gällande publik vid evenemang. Förhållningsreglerna för oss i Leksands IF är nu att taket för publik vid våra evenemang återgår till att vara maximalt 50 sittande åskådare i arenarummet. I och med att det fördelats ut 300 biljetter till torsdagskvällens hemmamatch mot IK Oskarshamn finns ingen praktisk möjlighet för oss i föreningen att styra om till 50 åskådare, och matchen kommer därför att spelas inför tomma läktare.

Observera att besökare på loge-, restaurang- och terrassplan inte omfattas av de nya restriktionerna. Mat vid Siljans gäster går under andra förordningar.

Leksands IF beklagar situationen för er som tilldelats biljett till kvällens match. Ni kommer givetvis att ha förtur till kommande matcher. Vi har försökt att kommunicera informationen till er så fort vi bara kunnat för att lindra konsekvenserna för er i största möjliga mån.

Richard Brasar