Laget som aldrig dog

Säsongen 2015/2016 var magisk och vi gjorde det verkligen tillsammans med alla er. Ni var en superviktig del i att vi till slut kunde skriva denna fantastiska idrottshistoria på isen. Med vår officiella bok om Leksands mirakelsäsong skriver vi in det vi gjorde förra säsongen för alltid rakt in i historien. Det är nu en del av hela kulturen och idrottshistorien i Dalarna och Sverige.
 
Boken är skriven av författaren Daniel Nilsson-Padilla. Han har tidigare författat bästsäljaren En gång var jag större än Zlatan som toppat boklistorna. Den vänder sig till alla Leksingar, kullor, masar och andra sportintresserade i landet.

En bok om hur mirakel kan uppnås när vi gör det tillsammans.  Spelare, ledare, styrelsen, fans och andra med koppling till Leksands IF har djupintervjuats och flera avslöjanden utlovas i boken. Leksands IF har även medgivit banken att släppa på banksekretessen.

Boken släpps i samband med SHL-premiären hemma mot Djurgården den 22 september. Du kan förhandsboka den på vår webshop.

Vill du som företagare köpa in en större mängd böcker till kunder, anställda eller partners? Kontakta Patric Skoglund via mail till [email protected]

Köp boken på Clas Ohlson:

Pressklipp:

Video: