Hemma
Leksand
LIF
Borta
Tingsryd
TAIF

Inför TAIF hemma med Alsing

23 februari 2018 17:58
Herrlaget

Dags för ny hemmamatch i Tegera Arena när Tingsryd kommer på besök. Vi har träffat Olle Alsing inför lördagens drabbning.


Imorgon lördag är det dags för ny hemmamatch i Tegera Arena när Tingsryds AIF gästar oss. Det är även familjedag och det väntas en bra publiksiffra i samband med den viktiga matchen.

I den senaste matchen blev det som bekant rejäl islossning för herrlagets del när Almtuna IS besegrades på bortaplan med hela nio mål mot noll. En spelare som matchen kanske betydde lite extra för var den Uppsalafostrade backen Olle Alsing.
-Det kändes riktigt bra, det är ju inte varje match man håller nollan bakåt och gör nio mål framåt direkt. Det är jäkligt kul för min del att ta en sådan seger på min gamla hemmaplan också så klart.

När vi nu går in i slutskedet av HockeyAllsvenskan är det så klart så att varje match blir lite extra viktig och varje poäng oerhört värdefull. Detta är något man håller med om från spelarhåll också, och känslan verkar vara god inför avslutningen.
-Det känns som att vi hittat ett lugn i laget. Vi har pratat en hel del om att spela play off-hockey redan nu och det tycker jag att vi gör, säger Olle Alsing.

Hur är just lördagens motståndare, Tingsryd, att spela mot?

-De är bra att täcka sitt eget mål och backar hem ganska mycket, samtidigt som de har några snabba forwards som vi får se upp lite med. Vi har en god känsla med oss från den senaste matchen och ett skönt driv i laget, avslutar Olle Alsing.

Biljetter till matchen köper du här