• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Idag 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Dala Energi blir Guldpartner

15 september 2020 10:30
Partner

Dala Energi har ett långt samarbete och sponsorskap med Leksands IF. Inför den kommande säsongen har man bestämt sig för att förstärka det än mer genom att bli guldpartner för både herr och damlaget.
-Vi har stöttat Leksand IF i många år, men nu ser vi att föreningslivet påverkats hårt av den rådande pandemin, därför har vi valt att i år bli guldpartner, Veronica Bergström, Kommunikationsansvarig, Dala Energi.


Det är ett samarbete som sträcker sig många år bak i tiden. Dala Energi har länge varit en nära partner till Leksands IF och i de tuffa tider som råder har man valt att förstärka upp det än mer. Man är tydliga med att Leksands IF är ett positiv varumärke för bygden och att man vill stötta hela organisationen från ungdomsorganisation till A-lag.
-Tillsammans för bygdens bästa investering är vår vision. Leksands IF har en stor betydelse för bygden och även ungdomsidrotten i stort. Därför känns det bra att under de rådande omständigheterna stötta både dam och herr, som ungdomshockeyn i Leksand.

Varför väljer ni att förstärka ert partnerskap med Leksands IF just nu?
-Vi är medvetna om att det varit och är tuffa tider för många föreningar och vi vill på det här sättet bidra med vad vi kan till att man kan fortsätta bedriva de verksamheter som man idag har. Därför väljer vi i år att uppgradera och bli guldpartner till Leksands IF.

-Vi vill bygdens bästa

Man kommer bland annat denna säsong se Dala Energis logotype på spelarnas hjälmar för både herr och damlaget. Man har även sponsorskapet på en spelare i respektive lag i form av Patrik Norén och Nicole Hall.
-Vi vill bygdens bästa och att det ska gynna människor som bor och verkar i bygden. Därför har vi också sponsorskapet på två spelare i respektive lag. Patrik Norén och Nicole Hall. Patrik är från Säter och Nicole är ett stort framtidslöfte från Borlänge. Det känns kul att stötta spelare som kommer från de egna leden.

Leksands IF om Dala Energis guldpartnerskap:
-Leksands IF är tacksamma över att Dala Energi fortsätter sitt sponsorskap och inför detta år stärker upp det även genom att uppgradera till guldpartnerskap för både herr och damlaget, Tony Malm, Marknadsavdelningen, Leksands IF.