• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan

Leksingar på landslagsuppdrag

13 augusti 2019 15:45
Landslag

Tidigare har vi rapporterat om Samuel Eklund, Isak Rosén och Erik Hedlund som varit på landslagsuppdrag. Vi kan även rapportera att Kevin Lindemann spelat Hlinka Gretzky Cup för U18-landslag, att Hanna Sköld och Wilma Johansson kommer att deltaga vid Damkronornas breddläger samt att såväl Nils Åman som Axel Bergkvist är uttagna till J20-landslagets kommande turnering.


Den anrika turneringen Hlinka Gretzky Cup har avgjorts i tjeckiska Břeclav och slovakiska Piešťany mellan 5-10 augusti. I det svenska laget fanns Erik Hedlund från Leksands IF med, och i det schweiziska laget har Kevin Lindemann representerat föreningen. För Sveriges del slutade turneringen med en hedrande tredjeplats, medan vi hittar Schweiz på en åttondeplats i resultatlistan. På individuell nivå stod Erik Hedlund för ett mål på sina fem matcher under turneringen, medan Lindemann stod för ett assist på fyra matcher.

Till Damkronornas breddläger på Bosön 15-19 augusti är spelarna Hanna Sköld och Wilma Johansson uttagna. Efter lägrets slut tas truppen ut till en 5-nationersturtnering som spelas i Vierumäki, Mikkeli och Kerava i Finland den 20-24 augusti. Deltagande länder är Finland, Japan, Ryssland, Sverige och Tjeckien.

Förbundskaptenen Tomas Montén har tagit ut truppen till J20-landslagets kommande 4-nationersturnering i ryska Perm som pågår 23-25 augusti. Deltagande lag är Finland, Ryssland, Sverige och Tjeckien. I Sveriges trupp ingår Nils Åman från Leksands IF samt även Axel Bergkvist, som har representerat Leksands IF hela livet men i vinter återfinns i Kitchener Rangers i OHL.