• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 6 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

Leksingar på landslagsuppdrag

13 augusti 2019 15:45
Landslag

Tidigare har vi rapporterat om Samuel Eklund, Isak Rosén och Erik Hedlund som varit på landslagsuppdrag. Vi kan även rapportera att Kevin Lindemann spelat Hlinka Gretzky Cup för U18-landslag, att Hanna Sköld och Wilma Johansson kommer att deltaga vid Damkronornas breddläger samt att såväl Nils Åman som Axel Bergkvist är uttagna till J20-landslagets kommande turnering.


Den anrika turneringen Hlinka Gretzky Cup har avgjorts i tjeckiska Břeclav och slovakiska Piešťany mellan 5-10 augusti. I det svenska laget fanns Erik Hedlund från Leksands IF med, och i det schweiziska laget har Kevin Lindemann representerat föreningen. För Sveriges del slutade turneringen med en hedrande tredjeplats, medan vi hittar Schweiz på en åttondeplats i resultatlistan. På individuell nivå stod Erik Hedlund för ett mål på sina fem matcher under turneringen, medan Lindemann stod för ett assist på fyra matcher.

Till Damkronornas breddläger på Bosön 15-19 augusti är spelarna Hanna Sköld och Wilma Johansson uttagna. Efter lägrets slut tas truppen ut till en 5-nationersturtnering som spelas i Vierumäki, Mikkeli och Kerava i Finland den 20-24 augusti. Deltagande länder är Finland, Japan, Ryssland, Sverige och Tjeckien.

Förbundskaptenen Tomas Montén har tagit ut truppen till J20-landslagets kommande 4-nationersturnering i ryska Perm som pågår 23-25 augusti. Deltagande lag är Finland, Ryssland, Sverige och Tjeckien. I Sveriges trupp ingår Nils Åman från Leksands IF samt även Axel Bergkvist, som har representerat Leksands IF hela livet men i vinter återfinns i Kitchener Rangers i OHL.