Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Idag 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec

Tre poäng inför fullsatt Tegera

26 december 2018 20:41
Herrlaget

Roger Melin fick bästa möjliga start när Leksand vann med 3-2 inför ett fullsatt Tegera Arena.


Leksand kom ut tokladdat inför ett fullsatt Tegera Arena. Endast tre minuter tog det för ledningspucken att sitta efter att Daniel Gunnarsson mycket vackert skjutit in 1-0 efter en soloprestation. Leksingarna malde ner Almtuna därefter och hade bud på både ett och två mål till, men gästerna kvitterade från ingenstans och ordnade 1-1 till pausvila.

Andra perioden var mer fram och tillbaka jämfört med föregående där båda lagen hade flera lägen att ta ledningen. Leksand var till slut laget som tog tillbaka taktpinnen med två mål inom loppet av 24 sekunder där Anton Karlsson respektive Tor Immo var målskyttarna. Perioden fick dock ett riktigt otäckt slut då Tobias Forsberg skadades illa, vilket ledde till att sjukvårdspersonal tillkallades. Rapporterna i skrivande stund är att Tobias Forsberg var vid medvetande då han fördes av isen för vidare färd till lasarett.

Med en tvåmålsledning i ryggen inför tredje perioden såg det länge ut att bli en bekväm seger, men när Almtuna reducerade efter tio minuter uppstod det återigen nerv i matchen. Trots fyra boxplay under de avslutande tjugo minuterna krigade Leksand riktigt bra och höll undan till seger. Förlustsviten är därmed bruten och Roger Melin inledde med tre härliga poäng.