• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Seger mot Djurgården

25 januari 2020 19:00
Damlaget

Leksand stod för en riktigt stark vändning hemma i Tegera Arena under lördagen då man vände 0-2 till seger med 3-2 i förlängning mot Djurgården. Forwarden Nicole Hall är glad över resultatet och att vara tillbaka på hemmaplan, men blickar även tillbaka mot ett roligt OS.


Leksand bjöd på en stark vändning mot Djurgården i Tegera Arena under lördagseftermiddagen. Stockholmarna hade skaffat sig en tvåmålsledning efter 40 spelade minuter genom att göra ett mål i såväl första som andra perioden. I den tredje perioden kom Leksand tillbaka starkt och kunde dels reducera genom Brooke Boquist och sedermera även kvittera genom Betty Jouanny innan den ordinarie speltiden var över. I förlängningsspelet klev backen Sam Hanson fram och blev matchhjälte för Leksand med sitt mål som innebar 3-2 för hemmalaget.
-Det var riktigt skönt att de dem stänka in målen på slutet, och det var en stark vändning av oss. Det var en bra och jämn match, och det var riktigt kul att spela idag! Vi mötte ett bra Djurgården men står upp starkt emot dem, säger Nicole Hall om matchen.

Ryck i tabellen

Både Linköping och MODO, som båda är Leksands största kombattanter i serien, förlorade lördagens matcher medan Leksand alltså tog två viktiga poäng i sin match. Imorgon söndag står just Linköping för motståndet i Tegera Arena, och Nicole Hall ser fram emot ytterligare en spännande match.
-Det känns som att vi spelar med trygghet nu, och det var sköna poäng in på kontot idag. Det blir riktigt kul att spela imorgon när det gäller så pass mycket för tabellen. Det kommer att bli en spännande match imorgon igen.

Nicole Hall är nyss hemkommen från ungdoms-OS där Sverige tog en silvermedalj efter att ha fallit mot Japan i finalen. Att få representera Sverige vid ungdoms-OS i Schweiz är något som Nicole Hall kommer att ta med sig i resten av livet.
-Det är kul att vara hemma och spela med Leksand igen, men är välrigt glad att ha fått spela ungdoms-OS! Det var nog det bästa jag har varit med om, och det var verkligen ett minne för livet, säger Nicole Hall avslutningsvis om upplevelsen i Schweiz.