Fina arbetskläder på Linde Entreprenad

16 april 2018 09:41
Partner

– Arbetskläder måste vi ju ha, så varför inte beställa dem från Leksands IF. Vi stöttar föreningen och får samtidigt snygga kläder med Leksandsloggan på, det är perfekt.
Det säger Sven-Erik Johansson från Linde Entreprenad, där de anställda alltså numera är riktigt finklädda på jobbet.


Linde Entreprenad AB är utöver kärnborrning specialiserade på injektering av betongkonstruktioner, gamla som nya. Företaget är beläget i Leksand, menar verkar över hela landet.
Sponsat Leksands IF har de gjort i flera års tid, och fanns under den gångna säsongen bland annat med i form av sargreklam och i Vision 2019-matchen.
– Jag själv har varit leksing sedan jag var liten, och tycker att det är viktigt att vara med och stötta föreningen så mycket man kan. Det här med arbetskläder är ju ett sätt att göra det på, ett väldigt smidigt sådant. Det blir ju en form av sponsring, samtidigt som vi verkligen får något användbart tillbaka, menar Sven-Erik, som hoppas och tror att fler företag kommer att följa deras exempel.
– Kanske har fler tänkt tanken redan, men trott att det inte har varit möjligt, eftersom Leksandsloggan är varumärkesskyddad. Men vi har tryckt vår egen logga på ryggen på alla kläder, och fått okej från Leksands IF att göra så, så det var inga problem.

Vad beställde ni?

– Hood-tröjor och t-shirts, sånt som går åt. Vi är fyra anställda som har haft dessa kläder på oss ett tag nu, och vi har fått en jättebra respons. Alla vill prata hockey, haha. Man kan verkligen säga att det här bryter isen, och det är ett lätt sätt att komma folk nära.
Något som en av de anställda, Kalle Johansson, skriver under på.
– När jag helt plötsligt började möta en massa leende människor som gjorde tummen upp mot mig, undrade jag först vad jag hade gjort, haha. Sen förstod jag ju att det var kläderna. Det blir en hel del småprat om hockey nu, var i landet jag än befinner sig, så det är jätteroligt. Och då är jag inte ens hockeyintresserad!

Bilden, från vänster: Sven-Erik Johansson, Jesse Cook, Kalle Johansson. Gästspelar gör även hunden Malkin.