50 nya biljetter lottas ut
Publicerad: 2020-09-28
LIF-Örebro
På torsdag är det dags för säsongens andra hemmaomgång i SHL när Örebro kommer på besök. I och med att inget nytt besked kommit från Regeringen i publikfrågan lottas nu återigen 50 biljetter ut bland våra säsongskortsinnehavare.

Regelverket som reglerar allmänna sammankomster och offentliga tillställningar till att gälla maximalt 50 personer ligger kvar. Förslaget att utöka gränsen till att gälla maximalt 500 personer har ännu inte beslutats, och vi inväntar fortfarande besked från Regeringen i den frågan.

I och med detta kommer 50 biljetter till Leksands IF-Örebro HK den 1 oktober att lottas ut bland de som köpt säsongskort till säsongen 2020/2021. Precis som vid seriepremiären kommer biljetterna att lottas ut procentuellt bland de olika biljettkategorierna ståplats, sittplats, handikapplats och företagspartners med säsongskort. Detta gäller alltså endast de som bokat och betalat sina säsongskort inför säsongen.

De 50 vinnarna av biljetter till Leksands IF-Örebro HK den 1 oktober kommer att kontaktas via e-post, så håll utkik i din mailkorg.

Leksands IF