• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Premiär för SHL Pride Week

10 februari 2020 11:20
SHL

Den här veckan är det dags för den första HBTQ-satsningen i svensk hockey när SHL och Sportbladet tillsammans banar vägen för en öppnare ishockey genom SHL Pride Week. Satsningen, som belyser HBTQ-frågor inom idrottsvärlden, kulminerar i en Pride-omgång på lördag den 15 februari.


I somras fanns flera SHL-profiler representerade på Sportbladets flak under Pride-paraden och även denna gång är Sportbladet med på den enade satsningen mellan SHL, alla 14 klubbar och Sportbladet.

–Vi är väldigt stolta över denna gemensamma satsning med Sportbladet, samtliga klubbar och de fantastiska ambassadörer som valt att engagera sig i ämnet. Hockey är för alla, oavsett om din plats är på isen eller läktaren och det vill vi visa genom SHL Pride Week, säger Michael Marchal VD SHL.

SHL Pride Week kommer att märkas både på och utanför isen och den 15 februari spelas det en full omgång som kommer att gå i HBTQ-anda. Precis som tidigare kommer flera SHL-profiler att vara ambassadörer för HBTQ-satsningen.

–SHL engagerar och genom ett gemensamt ställningstagande i denna viktiga frågeställning vill vi belysa för våra läsare och för alla oss som älskar hockey att det är en idrott för alla, oavsett vem man är eller väljer att älska, säger Viktoria Gelin, sponsringschef på Aftonbladet.