• Huvudsponsorer

Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Fre 27 Jan (1 match)
Lör 28 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Tor 02 Feb (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Tor 16 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Ons 22 Feb (1 match)
Fre 24 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)
Lör 04 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Tor 09 Mar (1 match)

WinWin

I grund och botten önskar vi att alla leksingar runt om i Sverige - supportrar, anställda, ideellt arbetande, ledare mm - använder sig så mycket som möjligt av våra partners produkter och tjänster.

Är man en LIF win-win partner, har man ett speciellt samarbete med Leksands IF. Det innebär kortfattat att när någon använder våra win-win-partners utvalda tjänster/produkter, bidrar företagen med en ekonomisk kickback tillbaka till Leksands IF. Win-win, på riktigt!

Mockfjärds:

Om ni går i tankar på att ev. byta fönster eller kanske ni bara är nyfiken på att få veta vad det skulle kosta, så har Mockfjärds ett bra erbjudande. Dom kommer gärna hem till er och helt förutsättningslöst, ger er ett prisförslag. För varje hembesök som bokas via Leksands IF, så bidrar Mockfjärds med 1.000 kr till Leksands IF. Detta gäller oavsett var du bor i Sverige.

Vid intresse:

Maila ditt namn, adress och telefonnr till [email protected] och skriv Mockfjärds som ämne/rubrik. Mockfjärds kontaktar sedan er för ett kostnadsfritt hembesök. Dessutom får du en Leksands IF halsduk som snabbhetspremie om du får ett hembesök innan 31 jan.

 

 

 

Dalakraft:

Om du byter elleverantör till Dalakraft så stöttar Dalakraft oss med 500 kr per kund som byter. Gå in på https://www.dalakraft.se/leksands-if för att läsa mer.