Örjan Lindmark i rätt bås

20 mars 2017 12:48
slutspel

-Det känns jättebra att det snart är dags. Vi har förberett oss väldigt bra den senaste tiden och alla är verkligen taggade för match, säger Limpan till leksandsif.se


Förra säsongen fanns Örjan i Moras bås, något han nu kommer ha nytta av när han coachar backarna i den kommande matchserien.

-Det är klart att jag har koll på de forwards som MIK har kvar sedan förra säsongen. Men vi ska spela vårt spel, agera istället för att reagera och då lägger man inte så mycket vikt vid vilka spelare motståndarna har med sig.

Hur har ni jobbat med vår backbesättning sedan Brynäsmatchen?

-Vi har jobbat med den totala defensiven, där inte bara backarna ingår. Hela laget ska jobba för att våra målvakter ska en så bekväm arbetssituation som möjligt. Efter sista matchen har vi också jobbat i gymmet med att få upp snabbheten i benen på samtliga spelare, det har vi sett senast på träningen idag att de har gett resultat.

Vad har du för magkänsla inför onsdagens match?

-Jag har en bra känsla. Skönt att det sparkar igång, det har varit många dagars väntan sedan förra matchen. Det ska bli riktigt kul att få uppleva det här, avslutar Örjan.