Sommarhälsning från Denise Reuterström

11 juli 2017 15:59
Sommarläsning

Badgalning som gillar grillat och gärna reser utomlands. Så kan man beskriva målvakten Denise Reuterström som gör sin sjätte säsong i den blåvita tröjan.


När tycker du det blir sommar?

– När skolorna får sommarlov. Då känns det som sommaren har kommit.

Badkruka eller badgalning?

– Helt klart badgalning. Har alltid varit det och brukar vara mesta tiden i vattnet när jag är på stranden. När vi är i Sverige är det oftast jag som kommer med förslag på att vi ska åka och bada.

Favoritmat på sommaren?

– Grillat, även om det inte är jag som står vid grillen. Mammas grillade kött och kyckling är nog mina favoriter. Sedan ska det vara majskolvar och potatis i ugn.

Hur ofta tänker du på ishockey under sommaren?

– Varje dag, speciellt med tanke på att man tränar nästan hela tiden. Suger kommer starkare ju längre tiden går. I år har jag också en hel del rehabövningar för mina knän, så det blir en del extra träning för mig under sommaren.

Bästa sommarläsningen i hängmattan?

– Böcker läser jag nästan aldrig, utan i så fall ligger jag med telefonen och läser sociala medier. Min favorit är nog Instagram.

Bästa ställe att vara på under sommaren?

– Någon strand någonstans. Jag har ingen speciell favoritstrand, men att ska utomlands är ju aldrig fel. Jag är uppvuxen i Uppsala och det är inte heller helt fel på sommaren. Så gillar jag Göteborg också.

Har du någon tradition du alltid gör varje sommar?

– Jag försöker åka utomlands. Inte till samma ställe varje gång, utan gärna till olika länder, det är kul att se sig om. Ibland åker jag med familjen, men oftast blir det med kompisar.

Har du något tips att göra i Leksand i sommar?

– Jag tycker man ska gå strandpromenaden Solvändan, det är otroligt fint där nere.