Säsongskort 24/25
Publicerad: 2024-04-29
Biljett
Vi får många frågor om biljettsläpp och upplägg inför kommande säsong, och vårt bästa tips för att redan nu säkra en plats i Tegera Arena är att teckna något av våra säsongskort.
Kanske var du en av alla leksingar som jagade biljetter i samband med våra slutspelsmatcher denna säsong? Slipp stressen nästa säsong och säkra din plats redan nu.

 I SHL-säsongskortet 24/25 ingår samtliga hemmamatcher hela säsongen – inklusive eventuella träningsmatcher samt alla former av fortsättningsspel på hemmais. Du kan med andra ord säkra en plats i ett eventuellt slutspel redan idag! 
Observera att även våra SDHL-matcher ingår, så du har mycket hockey att se fram emot.   
Som säsongskortsinnehavare kommer du att bjudas in till säsongskortsträffar, och du får även en digital rabattkupong som ger dig rätt till 20% rabatt på ett köp i vår souvenirshop säsongen 24/25. 
Fram till och med den 30/4 -24 har du även möjlighet att köpa till säsongskortsprodukter, som är unika för alla säsongskortsinnehavare 24/25. 
Nytt för i år är att det i säsongskortet även ingår två fribiljetter som du kan nyttja under säsongen 24/25. Dessa kommer att levereras via mejl närmare säsongsstart. 

Intresserad? Läs mer om våra olika säsongskort och säkra din plats HÄR 

Frågor? Kontakta Biljettavdelningen så hjälper vi dig. 
0247-644 00 alternativt [email protected] 

Leksands IF
Stjärnlaget